Maak van uw reistijd
efficiënte werktijd
 
info@taxicentrumhengelo.nl
+31 (0)6 - 412 307 68

Nieuws

Nieuws  Archief    
1 2
Acht maanden cel voor aanranding taxichauffeuse
zaterdag 17 november 2018


Een 28-jarige man uit Hoorn heeft acht maanden celstraf gekregen omdat hij een taxichauffeuse heeft aangerand tijdens een taxirit. Ook moet hij de vrouw een schadevergoeding betalen.

Lees verder >>
Taxichauffeur vrijgesproken van dodelijke aanrijding
vrijdag 16 november 2018


Een nu 22-jarige Uber-chauffeur wordt niet gestraft voor de aanrijding met dodelijke afloop van een 22-jarige fietster, vorig jaar in Amsterdam. De rechtbank oordeelt dat de verkeersfout die de chauffeur maakte los moet worden gezien van de aanrijding.

De man was op het moment van het ongeval naar eigen zeggen rondjes aan het rijden in afwachting van een nieuwe rit via taxi-app Uber. Hij hield daarbij de app in de gaten. De zaak draaide voor de familie van het slachtoffer, Mare Welkers, daarom ook om de vraag of Uber verantwoordelijkheid draagt voor de omstandigheden waarin het plaatsvond. De rechtbank oordeelde dat dit niet het geval was.


Lees verder >>
Taxichauffeur mishandeld en taxi vernield in Arnhem
vrijdag 16 november 2018


ARNHEM - Een taxichauffeur is in de nacht van zaterdag op zondag mishandeld op het Willemsplein in Arnhem. Ook zijn taxi werd vernield, aldus de politie.

Lees verder >>
Vrouw meters meegesleurd en achtergelaten door taxi
vrijdag 16 november 2018


AT5) Een taxiritje in Amsterdam liep vorige week dramatisch af. Een 42-jarige vrouw werd door de taxi meegesleurd en gewond achtergelaten op de Admiraal de Ruijterweg.

Lees verder >>
Luchthavenvervoer
vrijdag 19 juni 2015


Goedkoop en veilig luchthavenvervoer is bij Taxi Centrum Hengelo goed geregeld. Vanuit Twente naar verschillende luchthavens ( Schiphol, Eindhoven, Groningen Eelde, Rotterdam, Düsseldorf  )Lees verder >>

Bent u op zoek naar een goedkope taxi Hengelo? Bel Taxi Hengelo via 06 - 41 23 07 68 Wij hanteren geen speciaal nachttarief of avondtarief. Full taxi service van en naar Hengelo | Online taxi's bestellen door heel Nederland.

Taxi Centrum Hengelo