Maak van uw reistijd
efficiënte werktijd
 
info@taxicentrumhengelo.nl
+31 (0)6 - 412 307 68

Nieuws

Nieuws  Archief    
1
Zo verhaal je de kosten voor een arbeidsongeschikte medewerker
vrijdag 13 september 2019


Wanneer een werknemer arbeidsongeschikt wordt door toedoen van een derde, dan is dat risico doorgaans afgedekt door een ziekteverzuimverzekering. Maar is het altijd zinvol om een beroep te doen op die verzekering? Over die vraag gaat het nieuwe blog van letselschadedeskundige Huub van Dijk namens Nostimos.

Lees verder >>
Amsterdamse TTO’s stappen weer naar de rechter
vrijdag 13 september 2019


Take a Taxi en Taxistad spannen opnieuw een kort geding aan tegen de gemeente Amsterdam. Dinsdag werd bekend dat de voorzieningenrechter deze Toegelaten Taxi Organisaties in het ongelijk stelde over hun eigen sanctiebeleid voor chauffeurs. Maar volgens de TTO’s heeft de gemeente de rechter verkeerd voorgelicht, nu zou blijken dat het Amsterdamse taxibeleid toch gaat veranderen in de richting die de twee TTO’s juist voor ogen hebben.

Lees verder >>
ancien (85) moet twee uur op haar deeltaxi wachten 'en dat gebeurt vaker'
vrijdag 13 september 2019


Francien Witzel (85) stond dinsdagmiddag bij winkelcentrum Woensel in Eindhoven te wachten op haar deeltaxi van Taxbus. Ze is slecht ter been, dus de taxi zou haar naar haar huis brengen in Strijp-S. Rond drie uur zou de taxi er zijn, maar die kwam pas om vijf uur. Twee uur lang heeft ze buiten op haar rollator zitten te wachten. “Ik vind het onmenselijk”, zegt haar schoonzoon Mike Goutziers. Hij trekt aan de bel: “Dit heeft ze nu al een paar keer meegemaakt en zij is niet de enige.”

Lees verder >>
Google Maps combineert OV met taxi-apps en fiets
donderdag 29 augustus 2019


Google Maps combineert openbaar vervoer met fietsen en taxi-apps, om gebruikers een meer volledige route te bieden.

Lees verder >>
KNV: uitspraken staatssecretaris over elektrische rolstoelbusjes deugen niet
donderdag 29 augustus 2019


KNV Zorgvervoer en Taxi neemt afstand van de uitspraken die staatssecretaris Snel van Financiën deed over taxivervoer met elektrische rolstoelbusjes. Volgens de bewindsman zijn daar voldoende mogelijkheden voor, maar de brancheorganisatie vindt dat het aanbod in zulke voertuigen nog veel te beperkt is. KNV stelt dat door het afschaffen van de BPM-teruggave op taxivoertuigen de betaalbaarheid en kwaliteit van het zorgvervoer in het gedrang komen.

Lees verder >>

Bent u op zoek naar een goedkope taxi Hengelo? Bel Taxi Hengelo via 06 - 41 23 07 68 Wij hanteren geen speciaal nachttarief of avondtarief. Full taxi service van en naar Hengelo | Online taxi's bestellen door heel Nederland.

Taxi Centrum Hengelo