Maak van uw reistijd
efficiënte werktijd
 
info@taxicentrumhengelo.nl
+31 (0)6 - 412 307 68

Nieuws

Nieuws  Archief    
1
Taxichauffeur in de val gelokt en overvallen
dinsdag 5 november 2019


Een taxichauffeur in Spijkenisse werd onlangs twee keer in een uur tijd gevraagd naar een bepaalde locatie te komen voor een rit naar Rotterdam. De eerste keer trof hij niemand aan maar de tweede keer werd hij door twee mannen opgewacht en beroofd.

Lees verder >>
Gemeente Halderberge ziet af van opstapplaatsen leerlingenvervoer
dinsdag 5 november 2019


Het plan om leerlingen in Halderberge niet langer thuis met taxibusjes op te halen is definitief van de baan. Het concept om met gemeenschappelijke opstapplaatsen te gaan werken viel bij veel ouders helemaal verkeerd.

Lees verder >>
Hoge boetes bij taxicontrole Twente
dinsdag 5 november 2019


taxicontrole Twente

Bij een controle van de taxisector in de regio Twente zijn verschillende hoge boetes uitgedeeld. Ook werd een illegale taxi van de weg gehaald bij deze gezamenlijke actie van politie, ILT en UW. Het was voor het eerst dat een dergelijke actie in de regio Twente plaatsvond.


Lees verder >>
Mogelijk verbod op Uber in GenèveBen
dinsdag 5 november 2019


e Zwitserse stad Genève dreigt Uber te verbieden. Zo lang het taxiplatform geen sociale premies afdraagt voor zijn chauffeurs, is Uber niet welkom in Genève.

Lees verder >>
Taxirijden op Schiphol, in ruil voor een envelop vol cash
donderdag 24 oktober 2019


Taxi’s Schiphol Schiphol is de enige plek in Nederland waar de taximarkt nog niet is vrijgegeven. Er groeide een systeem van contante betalingen en willekeur. De chauffeurs zijn de dupe

Lees verder >>

Bent u op zoek naar een goedkope taxi Hengelo? Bel Taxi Hengelo via 06 - 41 23 07 68 Wij hanteren geen speciaal nachttarief of avondtarief. Full taxi service van en naar Hengelo | Online taxi's bestellen door heel Nederland.

Taxi Centrum Hengelo