Maak van uw reistijd
efficiënte werktijd
info@taxicentrumhengelo.nl
+31 (0)6 - 412 307 68

Nieuws

Nieuws  Archief    
1 2
Wagner op weg naar München: 'Alleen betalen voor taxi niet genoeg'
maandag 20 november 2017


Bayern München maakt zich op voor de komst van Sandro Wagner als de gewenste stand-in voor Robert Lewandowski. 1899 Hoffenheim-trainer Julian Nagelsmann bevestigde de gesprekken.

Bayern-trainer Jupp Heynckes had deze week nogmaals aangegeven in de winterstop graag een spits te verwelkomen. Zijn selectie herbergt op dit moment met Lewandowski slechts één echte spits. Om deze lacune op te vullen is de Beierse grootmacht terechtgekomen bij de 29-jarige Wagner, die in de jeugd al actief was voor Bayern zonder door te breken.Lees verder >>
Taxichauffeur door 3 mannen mishandeld en beroofd
maandag 20 november 2017


Hoofddorp

Een taxichauffeur is vrijdag rond middernacht het slachtoffer geworden van een beroving. Dit gebeurde op de Vuursteen in Hoofddorp.
Lees verder >>
Heineken zoekt bierproevers: 'Je wordt met de taxi gehaald en gebracht'
donderdag 16 november 2017


Bier drinken en daarvoor ook nog betaald worden: het is sinds kort mogelijk bij Heineken. Voorwaarde is wel dat je ouder dan 18 bent en in een straal van 25 kilometer van de brouwerij in Zoeterwoude Rijndijk woont.


Lees verder >>
Uber-chauffeurs Verenigd Koninkrijk geen ondernemers maar medewerkers’
donderdag 16 november 2017


Uber-chauffeurs zijn geen zelfstandige onderaannemers die door het taxibedrijf worden ingehuurd, zo heeft een tribunaal in het Verenigd Koninkrijk op vrijdag bevestigd. Uber moet daarom onder meer zorgen dat de chauffeurs een minimumloon en vrije dagen krijgen. De uitspraak in hoger beroep betekent dat de activiteiten van de taxidienst in Londen nog verder onder druk komen te staan.

Het betreft een zaak van twee Uber-chauffeurs, James Farrar en Yaseen Aslam, namens een groep van in totaal negentien van deze chauffeurs. Vorig jaar wonnen zij hun zaak tegen Uber al.Lees verder >>
Kwaliteitsbewaking straattaxivervoer verschilt per gemeente
dinsdag 14 november 2017


Lang niet iedere gemeente houdt op dezelfde manier toezicht op de kwaliteit van straattaxivervoer. En bovendien houden ze zich niet altijd aan de wet. Dat constateerde Hein Maas, beleidsadviseur gemeentelijk taxibeleid, in zijn lezing onlangs op Taxi Expo in Expo Houten.Het is niet altijd geen rozengeur en maneschijn in de taxiwereld, schetst Maas. Reizigers hebben nogal eens last van chauffeurs die omrijden, fooi afdwingen en/of zich ongepast gedragen. En omwonenden hebben regelmatig last van herrie en/of uitlaatgassen. Maar gemeentes kunnen hier wat aan doen, vertelt hij zijn gehoor – een twintigtal taxiondernemers en gemeenteambtenaren uit het hele land.Lees verder >>

Bent u op zoek naar een goedkope taxi Hengelo? Bel Taxi Hengelo via 06 - 41 23 07 68 Wij hanteren geen speciaal nachttarief of avondtarief. Full taxi service van en naar Hengelo | Online taxi's bestellen door heel Nederland.

Taxi Centrum Hengelo