Maak van uw reistijd
efficiënte werktijd
 
info@taxicentrumhengelo.nl
+31 (0)6 - 412 307 68

Nieuws

Nieuws  Archief    
1
Van Dijk (PvdA): problemen taximarkt vragen om aanpassing wet
zaterdag 13 juli 2019


Als Tweede Kamerlid voor de PvdA houdt Gijs van Dijk zich onder meer bezig met de problemen rond taxiverzekeringen en het ongelijke speelveld in de taximarkt. Hij is blij dat deze kwesties nu meer op de politieke agenda staan, maar opgelost zijn ze volgens hem allerminst. “In de taximarkt moet je gewoon harde afspraken met elkaar maken.”

U pleit onder meer voor een gelijk speelveld voor alle straattaxi’s, in plaats van vasthouden aan de verschillende regels voor opstapmarkt en bestelmarkt.


Lees verder >>
Praatgrage taxichauffeur? Uber snoert ze de mond
zaterdag 13 juli 2019


Geen zin in een gesprek met de taxichauffeur? In UberBLACK, de luxe versie van taxiapp Uber, kun je al voor vertrek aan de chauffeur vragen om zijn of haar mond te houden. Quiet Mode, heet die instelling. Klanten kunnen dan werken of een dutje doen terwijl ze naar hun bestemming worden gebracht.

Lees verder >>
De klant blijft klagen over de taxi in Den Bosch: weinig gastvrij
zaterdag 13 juli 2019


DEN BOSCH - De chauffeur scoort een voldoende, maar gastvrijheid en stratenkennis niet: ondanks een kwaliteitskeurmerk en strengere regels is het imago van de taxibranche in Den Bosch niet verbeterd.

Lees verder >>
Actie tegen discriminatie taxi’s Amsterdam
donderdag 4 juli 2019


AMSTERDAM - De gemeente Amsterdam treft maatregelen om ervoor te zorgen dat er geen discriminatie meer in de taxibranche is. De gemeente werkt samen met de taxibranche en het Meldpunt Discriminatie Regio Amsterdam (MDRA). De maatregelen worden getroffen nadat Pride Ambassadeur Jennifer Hopelezz vorig jaar geweigerd werd door een chauffeur van Taxi Centrale Schiphol (TCS).

Lees verder >>
Iedereen veilig met de taxi Amsterdam
donderdag 4 juli 2019


Tijdens Pride Amsterdam vorig jaar weigerde een taxichauffeur dragqueen Jennifer Hopelezz in zijn taxi te vervoeren. Dat was voor de Amsterdamse taximarkt, het Meldpunt Discriminatie Regio Amsterdam (MDRA) en de gemeente aanleiding om iets te doen tegen discriminatie in die markt.
groepsvervoer Almelo groepsvervoer Haaksbergen Hengelo taxi
Groepsvervoer enschede Schipholtaxi Hengelo groepsvervoer goor Schipholtaxi twente


Lees verder >>

Bent u op zoek naar een goedkope taxi Hengelo? Bel Taxi Hengelo via 06 - 41 23 07 68 Wij hanteren geen speciaal nachttarief of avondtarief. Full taxi service van en naar Hengelo | Online taxi's bestellen door heel Nederland.

Taxi Centrum Hengelo