Maak van uw reistijd
efficiënte werktijd
 
info@taxicentrumhengelo.nl
+31 (0)6 - 412 307 68

Archive

Nieuws  Archief    
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
Drie taxichauffeurs in Nieuw-West moeten na controle arbeid staken
maandag 5 november 2018


De politie heeft zaterdagavond bij een taxicontrole in Amsterdam Nieuw-West drie taxi's hun arbeid laten staken. Zij voldeden niet aan de wettelijke eisen.

De politie meldt zondag op Facebook dat de actie werd uitgevoerd in samenwerking met de handhaving van Amsterdam, de afdeling taxizaken van het politieteam Infrastructuur en de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT).


Lees verder >>
Bendtner gaat cel in voor breken kaak taxichauffeur
maandag 5 november 2018


Nicklas Bendtner is vrijdag in Kopenhagen veroordeeld tot een celstraf van vijftig dagen. De dertigjarige aanvaller is schuldig bevonden aan de mishandeling van een taxichauffeur. In september raakte de Deen verwikkeld in een handgemeen met de taxichauffeur, die daarbij zijn kaak brak.

Lees verder >>
Makkelijk naar Schiphol Amsterdam AirPort
vrijdag 2 november 2018


mstelveen - Met de kerstvakantie op wintersport of binnenkort op zakenreis voor je werk? Wat de reden van je reis ook is en naar welke bestemming je vliegt, voor veel Nederlanders wordt comfortabeler reizen steeds belangrijker. Dit is dan ook de reden dat steeds vaker wordt gekozen voor een taxirit via Taxi2Airport.


Lees verder >>
240 uur taakstraf geëist tegen Uber-chauffeur voor dodelijk ongeval
vrijdag 2 november 2018


Het Openbaar Ministerie heeft een taakstraf van 240 uur en rijontzegging geëist tegen een 22-jarige Uber-chauffeur die vorig jaar een dodelijk ongeval veroorzaakte. Volgens het OM was de chauffeur onoplettend en onvoorzichtig. De familie houdt ook de bedrijven achter taxi-apps verantwoordelijk, omdat chauffeurs door deze apps worden afgeleid.

Het ongeval gebeurde in maart vorig jaar. De chauffeur haalde een bus in en reed daardoor een stukje aan de verkeerde kant van de weg, waardoor hij de 22-jarige Mare aanreed. Zij overleed later aan haar verwondingen.


Lees verder >>
Rechter: Amsterdamse Tesla-taxi’s mogen gratis blijven laden
donderdag 25 oktober 2018


De autofabrikant moet zich houden aan zijn belofte dat een groep Tesla-eigenaren hun auto voor onbepaalde tijd gratis mag laden bij Tesla Superchargers. Dat oordeelde de rechter in een door een taxichauffeur aangespannen rechtszaak.Een Amsterdamse taxichauffeur is door de rechter in het gelijk gesteld in een rechtszaak die hij aanspande tegen Tesla. Dat blijkt uit het rechtbankverslag. Tesla wilde het gebruik van zijn supercharger bij het Europese hoofdkantoor in Amsterdam door taxichauffeurs beperken.

Lees verder >>

Bent u op zoek naar een goedkope taxi Hengelo? Bel Taxi Hengelo via 06 - 41 23 07 68 Wij hanteren geen speciaal nachttarief of avondtarief. Full taxi service van en naar Hengelo | Online taxi's bestellen door heel Nederland.

Taxi Centrum Hengelo