Maak van uw reistijd
efficiënte werktijd
info@taxicentrumhengelo.nl
+31 (0)6 - 412 307 68

Archive

Nieuws  Archief    
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
De gemeente moet de taxibranche niet meer faciliteren'
maandag 15 januari 2018


De teller van het aantal taxi's in Amsterdam staat stil, maar toch rijden er bijna alleen maar taxi's in de binnenstad, schrijft Paroollezer Marcel Henningheim. 'Veel taxichauffeurs komen hun geluk beproeven in Amsterdam.'


Lees verder >>
Taxi belandt in Zwolse sloot
zaterdag 6 januari 2018


Aan de Ordelseweg in Zwolle is gisteravond een taxi in de sloot beland. Niemand raakte gewond bij het ongeval. 


Lees verder >>
Man neemt taxi van Kopenhagen naar Oslo en weigert te betalen
zaterdag 6 januari 2018


Voor een dronken man uit Noorwegen begon het nieuwe jaar wel heel prijzig. In de laatste uren van 2017 nam hij een taxi van Kopenhagen naar Oslo. Net na de jaarwisseling arriveerde hij, 600 kilometer verderop. Maar toen weigerde hij de ritprijs te betalen.


Lees verder >>
Busjes, een taxi en een vrachtwagen: Brandweer heeft handen vol aan autobranden tijdens jaarwisseling
woensdag 3 januari 2018


De brandweer had tijdens de jaarwisseling de handen vol aan een keur aan (auto)branden in de stad. 

Verspreid over de stad gingen onder meer een taxi (in de Dirk Sonoystraat in Nieuw-West), een vrachtwagen (op de Lodewijk van Deysselstraat, eveneens in Nieuw-West) en meerdere bestelbussen in vlammen op. Lees verder >>
Amsterdam voert milieuzone in voor taxi’s en touringcars
woensdag 3 januari 2018


Met ingang van het nieuwe jaar geldt voor onder meer taxi’s en touringcars een milieuzone in Amsterdam. Voortaan mogen dieseltaxi’s van vóór 2009 het gebied binnen de ring A10 niet meer in. Taxi’s op andere brandstoffen zijn nog wel van alle leeftijden welkom. Touringcars mogen alleen de milieuzone in als ze op of na 1 januari 2005 een eerste kenteken hebben gekregen. Tot 1 mei geldt er een waarschuwingsperiode; daarna is een overtreding goed voor een boete van 90 euro.


Lees verder >>

Bent u op zoek naar een goedkope taxi Hengelo? Bel Taxi Hengelo via 06 - 41 23 07 68 Wij hanteren geen speciaal nachttarief of avondtarief. Full taxi service van en naar Hengelo | Online taxi's bestellen door heel Nederland.

Taxi Centrum Hengelo