Maak van uw reistijd
efficiënte werktijd
info@taxicentrumhengelo.nl
+31 (0)6 - 412 307 68

Archive

Nieuws  Archief    
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
Uber werkt met NASA aan luchtverkeersleiding voor vliegende taxi’s
woensdag 8 november 2017


Uber werkt samen met ruimtebedrijf NASA aan een nieuw luchtverkeerssysteem dat zal worden gebruikt voor vliegende taxi’s.

Dat heeft Uber-productbaas Jeff Holden bekendgemaakt tijdens een presentatie op Web Summit.
Lees verder >>
Flinke hoeveelheid harddrugs in taxi
donderdag 2 november 2017


De politie heeft in Breukelen in een taxi een aanzienlijke hoeveelheid harddrugs aangetroffen. Daarnaast bleken de vier inzittenden van de taxi ieder een gebruikershoeveelheid softdrugs op zak te hebben.De taxi werd op de A2 ter hoogte van Breukelen aan de kant gezet door surveillerende agenten. Op dat moment draaide de kwestie nog niet om drugs. Het viel de agenten namelijk op dat zowel de chauffeur als de bijrijder geen gordel droegen. De chauffeur kreeg daarom een volgteken. Op een nabijgelegen carpoolplaats werden de auto en de inzittenden aan een nadere controle onderworpen.Lees verder >>
Snorder mishandelt en berooft 2 vrouwen
donderdag 2 november 2017


Een taxichauffeur heeft in Weesp twee vrouwen die hij vervoerde geslagen en bestolen. Het zou gaan om een illegale taxichauffeur, al is een verdachte nog niet aangehouden. Het incident gebeurde vorige week maar de politie laat nu weten op zoek te zijn naar getuigen.De 2vrouwen zijn inwoonsters van respectievelijk Amsterdam en Weesp. In de nacht van maandag 23 op dinsdag 24 oktober namen zij op het Leidseplein in Amsterdam een taxi. Zij wilden allebei thuis worden afgezet. Maar in plaats van eerst de Amsterdamse vrouw naar huis te brengen, reed de chauffeur direct naar Weesp. Rond 01.00 uur stopte de chauffeur in die plaats op de kruising van de Zwaantjesbrug en de Herengracht.Lees verder >>
Fietser gewond na aanrijding door taxi
zondag 29 oktober 2017


Op de Beneluxbaan is ter hoogte van de Van der Hooplaan een fietser zwaargewond geraakt na een aanrijding met een taxibusje.Het slachtoffer is ter plaatse behandeld door ambulancepersoneel en een traumateam. Daarna is de persoon naar het ziekenhuis gebracht. De Beneluxbaan was in de richting van Westwijk enige tijd afgesloten wat  er precies is gebeurd is nog onduidelijk. De politie doet onderzoek.
Lees verder >>
Geen baas zal je meer betalen omdat je vrienden vaker een taxi pakken
zondag 29 oktober 2017


Marijke (29) heeft het gevoel dat zij het slechter doet dan haar omgeving. Zij is sinds een aantal jaar compliance engineer in de farmaceutische industrie. Dat houdt in dat zij test of nieuwe machines in het productieproces van medicijnen uiteindelijk veilige geneesmiddelen produceren. 


Lees verder >>

Bent u op zoek naar een goedkope taxi Hengelo? Bel Taxi Hengelo via 06 - 41 23 07 68 Wij hanteren geen speciaal nachttarief of avondtarief. Full taxi service van en naar Hengelo | Online taxi's bestellen door heel Nederland.

Taxi Centrum Hengelo