Maak van uw reistijd
efficiënte werktijd
 
info@taxicentrumhengelo.nl
+31 (0)6 - 412 307 68

Taxi betrokken bij dodelijke aanrijding A9

Taxi betrokken bij dodelijke aanrijding A9slachtoffers zijn een man van 64 en een vrouw van 33 uit Amsterdam. Zij hadden iemand afgezet op Schiphol en waren op weg naar huis, toen hun auto er op de invoegstrook tussen de A4 en de A9 mee ophield. Ook de verlichting van het voertuig was uitgevallen. Dit alles bewoog de vader en zijn dochter er toe om uit te stappen.

Op dat moment kwam over de A9 een taxi aangereden, bestuurd door een 40-jarige man uit Bergen op Zoom. De stilstaande auto kon hij nog ontwijken, de mensen die tot kort daarvoor in het voertuig zaten werden vol geraakt en overleefden dat niet.

THC in speeksel
De man is aangehouden en voor verhoor naar het politiebureau overgebracht. Een speekseltest wees uit dat hij THC, de werkzame stof in cannabis, in zijn speeksel had. Vervolgens is bloed bij hem afgenomen. Het bloedmonster wordt onderzocht op de aanwezigheid van drugs. De verdachte is vervolgens ter observatie overgebracht naar het ziekenhuis.

groepsvervoer Hengelo taxi goedkope taxi busje Hengelo Enschede groepsvervoer Almelo Enschede , taxi Almelo groepsvervoer Twente luchthavenvervoer enschde Düsseldorf taxivervoer Hengelo groepsvervoer Almelo enschede
<< Terug naar nieuwsoverzicht

Bent u op zoek naar een goedkope taxi Hengelo? Bel Taxi Hengelo via 06 - 41 23 07 68 Wij hanteren geen speciaal nachttarief of avondtarief. Full taxi service van en naar Hengelo | Online taxi's bestellen door heel Nederland.

Taxi Centrum Hengelo