Maak van uw reistijd
efficiënte werktijd
 
info@taxicentrumhengelo.nl
+31 (0)6 - 412 307 68

Nieuws

Nieuws  Archief    
1
Taxichauffeur op staande voet ontslagen na onbeschoft gedrag tegen klant
maandag 17 juni 2019


Willemsen-de Koning heeft een regiotaxichauffeur op staande voet ontslagen voor de manier waarop hij een passagier behandelde. Op een filmpje dat de ronde doet op Facebook is te zien hoe de man de vrouw, die zich van een rollator bedient, opjaagt en weigert te helpen.

Lees verder >>
Taxi gaat in vlammen op in Maren-Kessel
donderdag 6 juni 2019


OSS - Een taxi is dinsdagavond rond 18.30 uur in brand gevlogen in Maren-Kessel. Dat gebeurde aan de Burgemeester Smitsweg.

Lees verder >>
Beuk introduceert uitvaarttouringcar
dinsdag 28 mei 2019


De inzet van touringcars in plaats van volgwagens bij uitvaarten is niet nieuw, maar met de uitvaarttouringcar van Koninklijke Beuk is het vanaf nu ook mogelijk om de overledene in zijn of haar kist mee aan boord te nemen.

Lees verder >>
Passagier berooft taxichauffeur van taxi op A16 in Rotterdam
dinsdag 28 mei 2019


Een taxichauffeur is maandagochtend op de Van Brienenoordbrug van zijn taxi beroofd door een passagier. De chauffeur werd tijdens de rit vanaf het Spui in Den Haag al rijdend bedreigd, uitgescholden en gesommeerd harder te rijden.

Lees verder >>
Politie houdt jongen aan die taxi onderkotste in Almelo
zaterdag 18 mei 2019


ALMELO - De nachtploeg van de politie Almelo was vrijdagmorgen blij dat ze werd afgelost. Ze hadden een redelijk rustige nacht achter de rug, maar kregen wel te maken met een aantal dronken mensen.

Lees verder >>

Bent u op zoek naar een goedkope taxi Hengelo? Bel Taxi Hengelo via 06 - 41 23 07 68 Wij hanteren geen speciaal nachttarief of avondtarief. Full taxi service van en naar Hengelo | Online taxi's bestellen door heel Nederland.

Taxi Centrum Hengelo