Maak van uw reistijd
efficiënte werktijd
 
info@taxicentrumhengelo.nl
+31 (0)6 - 412 307 68

Nieuws

Nieuws  Archief    
1
trots in de taxi
woensdag 16 januari 2019


Hengelo - Voor Bert Veneberg (54) is het nieuwe jaar goed begonnen. Bijna dertig jaar geleden stopte hij met taxirijden en zocht ander werk. Maar nu zit hij weer achter het stuur van de taxi, mét de vereiste papieren!

Lees verder >>
Chauffeurs van straattaxi's staan stil bij dodelijk ongeval Uber-taxi
woensdag 16 januari 2019


Chauffeurs van straattaxi's houden maandagmiddag om twee uur een actie bij de Passagiers Terminal Amsterdam op de Piet Heinkade.


Lees verder >>
Terecht latere boete voor boos weggereden chauffeur
dinsdag 8 januari 2019


Ook in hoger beroep is een taxichauffeur niet uitgekomen onder een boete voor parkeren op een invalidenparkeerplaats. De man ontkende de overtreding en vond het vreemd dat hij pas later beboet werd en niet ter plekke. Maar omdat hij tijdens het onderhoud met de handhavers boos wegreed, was er volgens het gerechtshof geen mogelijkheid om de boete op dat moment uit te delen.

Lees verder >>
Taxi betrokken bij dodelijke aanrijding A9
dinsdag 8 januari 2019


Een taxichauffeur heeft woensdagavond op de A9 twee mensen geschept die daarbij om het leven kwamen. De twee waren uit hun auto gestapt omdat ze met pech op de weg stonden.

Lees verder >>
Kamervragen over gemiste ziektebehandelingen door late taxi’s
vrijdag 4 januari 2019


Het komt geregeld voor dat patiënten hun behandeling in een ziekenhuis missen omdat ze te laat worden opgehaald door taxi’s. Dit lijkt een gevolg te zijn van de lage vergoedingen voor dit vervoer. SP-Kamerlid Henk van Gerven wil onder meer van minister Bruins weten of hij bereid is minimumtarieven af te spreken om de uitwassen te voorkomen.

Lees verder >>

Bent u op zoek naar een goedkope taxi Hengelo? Bel Taxi Hengelo via 06 - 41 23 07 68 Wij hanteren geen speciaal nachttarief of avondtarief. Full taxi service van en naar Hengelo | Online taxi's bestellen door heel Nederland.

Taxi Centrum Hengelo