Skip links

Stroomstoring centrum Hengelo, veel winkels gesloten

Het centrum van Hengelo had vanmiddag te maken met een stroomstoring. Rond 14.00 uur ging in een groot deel van het centrum het licht uit. Een klein uur later had Enexis de problemen
opgelost. Veel winkels wachtten dat moment niet af en besloten de deuren te sluiten.
Volgens een woordvoerder van Enexis was er sprake van een spontane kabelbreuk. Daardoor hadden ruim 300 aansluitingen ruim een uur geen stroom meer. Dit betrof voornamelijk het winkelgebied in het centrum van Hengelo.

Geen stroom is geen pin

Veel winkeliers besloten door de storing de deuren te sluiten. Met het uitvallen van de stroom, ging namelijk niet alleen het licht uit in de winkels, maar hielden ook de kassasystemen er mee op. Er kon niet meer worden gepind
This website uses cookies to improve your web experience.
×