nl-NLen-US
Language
Search
× Search
Tuesday, March 28, 2023
Taxi NaarRijssen

Rijssen

Taxi Rijssen

Taxi Rijssen nodig?

Bent u op zoek naar optimale service en een taxibedrijf dat altijd op tijd is, dan is vervoer met Taxi Centrum Hengelo het taxibedrijf wat u zoekt. Wij bieden een Taxi Rijssen met optimale service zodat u zorgeloos kunt reizen. Naast particulier vervoer vervoeren wij u ook zakelijk van en naar Rijssen. Wanneer u zich wil verplaatsen in Rijssen of vanuit Rijssen of omgeving, neem dan contact op met Taxi Centrum Hengelo en laat ons u veilig en snel vervoeren tegen goedkope tarieven. Onze taxi chauffeurs zijn professionele chauffeurs die betrouwbaar  en discreet zijn. U zult comfortabel en luxe met ons reizen. Laat u verrassen door onze optimale taxi service van en naar Rijssen.

Taxi Rijssen voordelen:

- Wij staan altijd voor u klaar 24 uurs service.
- Wij zijn de beste in particulier & zakelijk vervoer.
- Wij zijn altijd op tijd bij afspraken.
- Wij zijn betrouwbaar & discreet.

Taxi Centrum Hengelo kan uw rit verzorgen van en naar Rijssen. Het tarief is afhankelijk van uw plaats van vertrek en bestemming. De prijs is gemiddeld voor een enkele taxi reis Rijssen € 49,- en een retour taxi Rijssen € 95,-

Bent u met een grotere groep dan kunt u met de Taxibusje van Taxi Hengelo vervoerd worden van en naar Rijssen. De prijs is gemiddeld voor een enkele reis naar Rijssen met de Taxibus (max 8 personen) € 70,- en een retourtje taxi Rijssen € 135,-  Ook voor Discovervoer van en naar Lucky & co in Rijssen.

Neem voor meer informatie en reservering contact op met 06 - 41 23 07 68 of via het contactformulier.

 

 

Wat andere personen ook zochten:Groepsvervoer Rijssen, taxi rijssen schiphol, taxi rijssen holten, taxi rijssen enschede

Bent u op zoek naar een goedkope taxi Hengelo? Bel Taxi Hengelo via 06 - 41 23 07 68 Wij hanteren geen speciaal nachttarief of avondtarief. Full taxi service van en naar Hengelo | Online taxi's bestellen door heel Nederland.


GET SOCIAL

NEEM CONTACT OP

Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2023 by Extra-Reality
Back To Top