nl-NLen-US
Language
Search
× Search
Tuesday, March 28, 2023

Schoolvervoer - Hengelo

Schoolvervoer

Taxi Centrum Hengelo is iedere werk dag bezig met het uitvoeren van het schoolvervoer in Hengelo. Of het nu gaat om middelbaar of basis-school Taxi Centrum Hengelo is uw betrouwbare partner om er voor te zorgen dat uw kind op tijd op school  zal arriveren en / of van school opgehaald wordt met de taxi. Wij willen tot ieders tevredenheid alle leerlingen van en naar school vervoeren. Want onze taxi chauffeurs begrijpen de extra zorg en aandacht die dit vervoer nodig heeft en zorgen er geen enkel meter wordt gereden voordat iedere jonge leerling veilig vastzit. Door de jarenlange verschillende ervaringen in het schoolvervoer hebben onze chauffeurs veel kennis in huis om de veiligheid en welzijn van de schoolkinderen hoog in het vaandel te houden.

Als u nog vragen heeft over Leerlingenvervoer of als u verdere inlichtingen had gewenst, kunt u steeds contact opnemen via onze contactformulier Vergeet ook zeker niet uw e-mailadres of tel: 06 - 41 23 07 68 via deze weg kunt u eveneens een afspraak met ons maken.

Bent u op zoek naar een goedkope taxi Hengelo? Bel Taxi Hengelo via 06 - 41 23 07 68 Wij hanteren geen speciaal nachttarief of avondtarief. Full taxi service van en naar Hengelo | Online taxi's bestellen door heel Nederland.


GET SOCIAL

NEEM CONTACT OP

Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2023 by Extra-Reality
Back To Top