nl-NLen-US
Language
Search
× Search
dinsdag 28 maart 2023

Taxi naar haven Rotterdam

Taxi naar haven Rotterdam

Een taxi naar Rotterdam haven nodig vanaf omgeving Hengelo ov.?

Taxi Centrum Hengelo is een jonge taxibedrijf dat gespecialiseerd is in zakelijke en directievervoer.  
Al onze chauffeurs zijn in het bezit van een chauffeurspas ccv. Deze pas is een garantie voor betrouwbaarheid, uitgegeven door het Ministerie van Verkeer en waterstaat.

Met betaalbare prijzen en een goede service kunnen wij u en uw klanten en personeel van en naar Haven Rotterdam brengen met onze Taxi haven Rotterdam services.

U kunt telefonisch of online reserveren. Het is ook mogelijk om de tarieven per e-mail op te vragen taxicentrumhengelo@gmail.com.  Voor andere vragen kunt uw uiteraard gerust contact opnemen met onze taxicentrale.

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar en bereikbaar.Over Rotterdam

Rotterdam is een havenstad gelegen in het westen van Nederland, in de provincie Zuid-Holland. De stad is gelegen aan de Nieuwe Maas, een van de rivieren in de delta die gevormd wordt door de Rijn en de Maas. De haven van Rotterdam, lange tijd de grootste ter wereld, is de grootste en belangrijkste van Europa. Het havengebied strekt zich uit over een lengte van 40 kilometer.

De naam Rotterdam stamt uit de dertiende eeuw en verwijst naar een dam in de rivier de Rotte. De historische binnenstad werd in mei 1940 grotendeels verwoest door een Duits bombardement. Rotterdam staat bekend om haar vernieuwende architectuur.

Bent u op zoek naar een goedkope taxi Hengelo? Bel Taxi Hengelo via 06 - 41 23 07 68 Wij hanteren geen speciaal nachttarief of avondtarief. Full taxi service van en naar Hengelo | Online taxi's bestellen door heel Nederland.


GET SOCIAL

NEEM CONTACT OP

GebruiksovereenkomstPrivacybeleidCopyright 2023 by Extra-Reality
Back To Top