nl-NLen-US
Language
Search
× Search
dinsdag 7 februari 2023
Taxi NaarBorne

Borne

Taxi Borne

Taxi in Borne nodig?

Bent u op zoek naar optimale service en een taxibedrijf dat altijd op tijd is, dan is vervoer met Taxi Centrum Hengelo het taxibedrijf wat u zoekt. Wij bieden een Taxi Borne met optimale service zodat u zorgeloos kunt reizen. Naast particulier vervoer vervoeren wij u ook zakelijk van en naar Borne.Wanneer u zich wil verplaatsen naar Borne of vanaf Borne of omgeving, neem dan contact op met taxi Taxi Centrum Hengelo en laat ons u veilig en snel vervoeren tegen goedkope tarieven. Onze taxi chauffeurs zijn professionele chauffeurs die betrouwbaar  en discreet zijn. U zult comfortabel en luxe met ons reizen. Laat u verrassen door onze optimale taxi service van en naar Borne.

Taxi Borne voordelen:

- Wij staan altijd voor u klaar 24/7 service.
- Wij zijn de beste in particulier & zakelijk vervoer.
- Wij zijn altijd op tijd bij afspraken.
- Wij zijn discreet & betrouwbaar.

Personen auto (1t/m4)

Taxi Centrum Hengelo kan uw rit verzorgen van en naar Borne. Het tarief is afhankelijk van uw plaats van vertrek en bestemming. De prijs is gemiddeld voor een enkele taxi reis € 17,5 en een retour Taxi Borne € 30,-

Taxibus (5t/m8)
Bent u met een grotere groep dan kunt u met de Taxibusje van Taxi Hengelo vervoert worden van en naar Borne. De prijs is gemiddeld voor een enkele reis naar Borne met de Taxibus € 20,- en een retourtje Borne € 40,-  Deze gemiddelde prijzen zijn ook voor een taxi naar Bruins Saasveld vanuit Borne.

Neem voor meer informatie en reservering contact op met 06 - 41 23 07 68 of via het contactformulier.

Bent u op zoek naar een goedkope taxi Hengelo? Bel Taxi Hengelo via 06 - 41 23 07 68 Wij hanteren geen speciaal nachttarief of avondtarief. Full taxi service van en naar Hengelo | Online taxi's bestellen door heel Nederland.


GET SOCIAL

NEEM CONTACT OP

GebruiksovereenkomstPrivacybeleidCopyright 2023 by Extra-Reality
Back To Top