nl-NLen-US
Language
Search
× Search
dinsdag 28 maart 2023
Taxi NaarDelden

Delden

Taxi Delden

Taxi Delden nodig?

Bent u op zoek naar optimale service en een taxibedrijf dat altijd op tijd is, dan is vervoer met Taxi Centrum Hengelo het taxibedrijf wat u zoekt. Wij bieden een Taxi Delden met optimale service zodat u zorgeloos kunt reizen. Naast particulier vervoer vervoeren wij u ook zakelijk van en naar Delden. Wanneer u zich wil verplaatsen naar Delden of vanaf Delden of omgeving, neem dan contact op met Taxi Centrum Hengelo en laat ons u veilig en snel vervoeren tegen goedkope tarieven. Onze taxi chauffeurs zijn professionele chauffeurs die betrouwbaar  en discreet zijn. U zult comfortabel en luxe met ons reizen. Laat u verrassen door onze optimale taxi service van en naar Delden.

Taxi Delden voordelen:

- Wij staan altijd voor u klaar (24 uurs  taxi service) .
- Wij zijn de beste in particulier & zakelijk vervoer.
- Wij zijn altijd op tijd bij afspraken.
- Wij zijn betrouwbaar & discreet.

Taxi Centrum Hengelo kan uw rit verzorgen van en naar Delden. Het tarief is afhankelijk van uw plaats van vertrek en bestemming. De prijs is gemiddeld voor een enkele taxi reis € 15,- en een retourtje Taxi Delden € 25,- Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een rit naar Hotel Het Wapen van Delden, apart hotel Delden of het centraal station delden.

Taxibus ( 5 t/m 8)

Bent u met een grotere groep dan kunt u met de Taxibusje van Taxi Hengelo vervoert worden naar Delden. De prijs is gemiddeld voor een enkele reis naar Delden met de Taxibus € 20,- en een retourtje Taxi Delden € 40,- Voor een taxi vanaf Delden naar Bruins Saasveld ook mogelijk voor meer prijs.

Neem voor meer informatie en reservering contact op met 06 - 41 23 07 68 of via het contactformulier.

 

Wat andere mensen ook zochten:taxi enschede delden,taxi delden hengelo,taxi ambt delden,taxi naar delden,van delden taxi
Bent u op zoek naar een goedkope taxi Hengelo? Bel Taxi Hengelo via 06 - 41 23 07 68 Wij hanteren geen speciaal nachttarief of avondtarief. Full taxi service van en naar Hengelo | Online taxi's bestellen door heel Nederland.


GET SOCIAL

NEEM CONTACT OP

GebruiksovereenkomstPrivacybeleidCopyright 2023 by Extra-Reality
Back To Top