nl-NLen-US
Language
Search
× Search
dinsdag 28 maart 2023
Taxi NaarVriezenveen

Vriezenveen

Taxi Vriezenveen

Taxi Vriezenveen nodig?

Bent u op zoek naar optimale service en een taxibedrijf dat altijd op tijd is, dan is vervoer met Taxi Centrum Hengelo het taxibedrijf wat u zoekt. Wij bieden een Taxi Vriezenveen met optimale service zodat u zorgeloos kunt reizen. Naast particulier vervoer vervoeren wij u ook zakelijk van en naar Vriezenveen. Wanneer u zich wil verplaatsen in Vriezenveen of vanuit Vriezenveen en omgeving, neem dan contact op met Taxi Centrum Hengelo en laat ons u veilig en snel vervoeren tegen goedkope tarieven. Onze taxi chauffeurs zijn professionele chauffeurs die betrouwbaar  en discreet zijn. U zult comfortabel en luxe met ons reizen. Laat u verrassen door onze optimale taxi service van en naar Vriezenveen.

Taxi Vriezenveen voordelen:

- Wij staan altijd voor u klaar 24 uur service.
- Wij zijn de beste in particulier & zakelijk vervoer.
- Wij zijn altijd op tijd bij afspraken.
- Wij zijn betrouwbaar en veilig.

Taxi Centrum Hengelo kan uw rit verzorgen van en naar Vriezenveen. Het tarief is afhankelijk van uw plaats van vertrek en bestemming.
De prijs is gemiddeld voor een enkele taxi reis naar Vriezenveen € 49,- en een retourtje taxi Vriezenveen € 88,-

Taxibus 5 t/m 8

Bent u met een grotere groep dan kunt u met de Taxibusje van Taxi Hengelo vervoerd worden van en naar Vriezenveen. De prijs is gemiddeld voor een enkele reis van en naar Vriezenveen met de Taxibus € 65,- en een retourtje Vriezenveen € 120,- Wij verzorgen ook gropesvervoer, touringcar vervoer, Luchthavenvervoer en Discovervoer vanaf Vriezenveen.

Neem voor meer informatie en reservering contact op met 06 - 41 23 07 68 of via het contactformulier.

Bent u op zoek naar een goedkope taxi Hengelo? Bel Taxi Hengelo via 06 - 41 23 07 68 Wij hanteren geen speciaal nachttarief of avondtarief. Full taxi service van en naar Hengelo | Online taxi's bestellen door heel Nederland.


GET SOCIAL

NEEM CONTACT OP

GebruiksovereenkomstPrivacybeleidCopyright 2023 by Extra-Reality
Back To Top