Skip links

Regeling

Wanneer u een taxi in Hengelo besteld zal de taxi binnen 15 min arriveren bij top drukte word de wachttijd telefonische anders doorgegeven.

Wanneer u een taxi naar Hengelo wilt bestellen zoals van Enschede naar Hengelo kan het 20 min duren voor dat de taxi arriveert.

Als u gebruik wilt maken van het rijden op rekening als bedrijf. Stuur dan uw bedrijfsgegevens (bedrijfsnaam, factuuradres, KVK-nummer/BTW-nummer) mee met uw reservering

Huisregels

Er zijn een aantal zaken waaraan taxibedrijven en taxichauffeurs zich moeten houden. Een aantal bepalingen is voor U als klant belangrijk om weten :

 

-In de wagens van Taxi Centrum Hengelo mag niet worden gerookt.

-Hulphonden mogen gratis mee (wel vooraf doorgeven), andere huisdieren mogen niet meereizen.

-Voorwerpen uit de taxi naar buiten te gooien.

-Het voertuigen te bevuilen of te beschadigen.

Veel gestelde vragen
Ik heb iets in de taxi laten liggen, wat nu?

Wanneer u iets bent verloren of vergeten en u niet zeker weet of u het in de taxi ligt, bel dan zo spoedig mogelijk naar ons callcenter van taxi Hengelo 0641230768. Wij kunnen u hierbij alleen van dienst indien u de taxi telefonisch bij ons heeft gereserveerd.

Zijn huisdieren toegestaan in de taxi?

In bijna alle taxi’s zijn bijna alle huisdieren toegestaan, echter u dient bij uw reservering melding te maken met wat voor huisdier u reist.

Kan ik in de taxi met creditcard of pin betalen?

In bijna alle taxi’s kunt u met zowel creditcard als met pin betalen. Aangezien nog niet iedere taxi is voorzien van de noodzakelijke apparatuur dient u dit aan te geven tijdens uw reservering. taxi Hengelo accepteert bijna alle EU pinpassen en creditcards.

Hoe lang moet ik wachten op een taxi?

Binnen de regio Haaglanden streven wij erna om binnen 15 minuten een taxi bij u voor de deur te krijgen. Uiteraard kan het op drukke dagen en spitstijden voorkomen dat het wat langer duurt.

Hoeveel personen kunnen er maximaal in een taxi?

De meeste taxi’s zijn ingericht voor vervoer t/m 4 personen buiten de chauffeur om. Tevens hebben wij buiten de luxe voertuigen ook zeer comfortabele luxe bussen rondrijden Mercedes V klasse en Mercedes tourer voor vervoer van groepen vanaf 5 t/m 8 personen. wanneer u met grotere gezelschap kunnen wij van taxi Hengelo touringcar en dubbeldekker inzetten 17 personen 22, 50, 60 of groepsvervoer voor 150 personen geen probleem bij taxi Hengelo touringcar service

Is rolstoelvervoer mogelijk?

Wanneer u een inklapbare rolstoel heeft, die in de bagageruimte van een taxi past en u kunt zelfstandig in de taxi stappen dan is rolstoelvervoer mogelijk bij ons. Zittend in een rolstoel of liggend vervoer is niet bij ons helaas niet mogelijk

Bent u op zoek naar een goedkope taxi Hengelo? Bel Taxi Hengelo via 06 – 41 23 07 68 Wij hanteren geen speciaal nachttarief of avondtarief. Full taxi service van en naar Hengelo | Online taxi’s bestellen door heel Nederland.
 
This website uses cookies to improve your web experience.
×