Skip links

Taxi naar Düsseldorf airport

Onze luchthaven taxi service is betrouwbaar & veilig door heel Nederland . Wij bieden geen deeltaxi aan maar prive vervoer. Met onze Taxivervoer is onze Airport service vanaf 3 personen vaak ook goedkoper dan een deeltaxi . Onze Airport taxi service en onze taxicentrale zijn 24 uur per dag , 7 dagen per week , 365 dagen per jaar beschikbaar.

Taxi (1 t/m 4)

Opzoek naar een goedkope taxi naar vliegveld Dusseldorf? Taxi Centrum Hengelo kan uw rit verzorgen van en naar Luchthaven Dusseldorf. Het tarief is afhankelijk van uw plaats van vertrek en bestemming. De prijs is gemiddeld voor een enkele reis met de Taxi Dusseldorf € 249,- en een retourtje € 450,-. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een rit van Hengelo naar Airport Dusseldorf.

Goedkope Taxibus (5 t/m 8)

Bent u met een grotere groep dan kunt u met de Taxibusje van Taxi Hengelo vervoerd worden van en naar vliegveld Dusseldorf. De prijs is gemiddeld voor een enkele reis naar Flughafen Dusseldorf met de Taxibusje is € 299,- en een retour taxibusje € 595,-. Voor vragen over de tarieven, aantal personen en bagage kunt u gerust contact opnemen met ons via 06 – 41 23 07 68 of via het contactformulier.

This website uses cookies to improve your web experience.
×