Skip links

Taxi Rotterdam airport

Onze luchthaven taxi service is betrouwbaar & veilig door heel Nederland . Wij bieden geen deeltaxi aan maar prive vervoer. Met onze Taxivervoer is onze Airport service vanaf 3 personen vaak ook goedkoper dan een deeltaxi . Onze Airport taxi service en onze taxicentrale zijn 24 uur per dag , 7 dagen per week , 365 dagen per jaar beschikbaar.

Taxi  (1 t/m 4)

Opzoek naar een goedkoop taxi Rotterdam airport? Bel dan Taxi Centrum Hengelo via 06 – 41 23 07 68.
Taxi Centrum Hengelo kan uw rit verzorgen van en naar Airport Rotterdam. Het tarief is afhankelijk van uw plaats van vertrek en bestemming. De prijs is gemiddeld voor een enkele reis met de Taxi € 299,- en een retourtje € 598,-. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een rit vanaf Hengelo naar Rotterdam Airport.

Goedkope Taxibus (5 t/m 8)

Bent u met een grotere groep dan kunt u met de Taxibusje van Taxi Hengelo vervoerd worden van en naar Rotterdam Airport. De prijs is gemiddeld voor een enkele reis naar Luchthaven Rotterdam met de Taxibusje is € 350,- en een retourtje  € 699,-. Voor vragen over de tarieven, aantal personen en bagage kunt u gerust contact opnemen met ons via 06 – 41 23 07 68 of via het contactformulier.

This website uses cookies to improve your web experience.
×