Skip links

Taxi naar airport Eindhoven

Onze luchthaven taxi service is betrouwbaar & veilig door heel Nederland . Wij bieden geen deeltaxi aan maar prive vervoer. Met onze Taxivervoer is onze Airport service vanaf 3 personen vaak ook goedkoper dan een deeltaxi . Onze Airport taxi service en onze taxicentrale zijn 24 uur per dag , 7 dagen per week , 365 dagen per jaar beschikbaar.

Taxi (1 t/m 4)

Opzoek naar een goedkoop taxi Eindhoven Airport? Bel dan Taxi Centrum Hengelo via 06 – 41 23 07 68. Taxi Centrum Hengelo kan uw rit verzorgen van en naar Luchthaven Eindhoven. Het tarief is afhankelijk van uw plaats van vertrek en bestemming. De prijs is gemiddeld voor een enkele Taxi reis € 249,- en een retourtje Taxi Eindhoven Airport € 550,-. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een rit vanaf Hengelo naar vliegveld Eindhoven.

Goedkope Taxibus (5 t/m 8)

Bent u met een grotere groep dan kunt u met de Taxibusje van Taxi Hengelo vervoert worden van en naar Eindhoven Airport. De prijs is gemiddeld voor een enkele reis naar Airport Eindhoven met de Taxibusje is € 299,- en een retour taxibusje € 695,-. Voor vragen over de tarieven, aantal personen en bagage kunt u gerust contact opnemen met ons via 06 – 41 23 07 68 of via het contactformulier.

Eindhoven Airport 

This website uses cookies to improve your web experience.
×