Skip links

Airport service Münster / Osnabrück

Onze luchthaven taxi service is betrouwbaar & veilig door heel Nederland . Wij bieden geen deeltaxi aan maar prive vervoer. Met onze Taxivervoer is onze Airport service vanaf 3 personen vaak ook goedkoper dan een deeltaxi . Onze Airport taxi service en onze taxicentrale zijn 24 uur per dag , 7 dagen per week , 365 dagen per jaar beschikbaar.

Taxi (1 t/m 4)

Taxi Centrum Hengelo kan uw rit verzorgen van en naar Luchthaven Münster/Osnabrück. Het tarief is afhankelijk van uw plaats van vertrek en bestemming. De prijs is gemiddeld voor een enkele reis met de Taxi € 149,- en een retourtje € 298,-. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een rit van Hengelo naar Münster Osnabrück International Airport.

Goedkope Taxibus (5 t/m 8)

Bent u met een grotere groep dan kunt u met de Taxibusje van Taxi Hengelo vervoerd worden van en naar vliegveld Munster. De prijs is gemiddeld voor een enkele reis naar Luchthaven Munster met de Taxibusje is € 199,- en een retourtje € 399,-. Voor vragen over de tarieven, aantal personen en bagage kunt u gerust contact opnemen met ons via 06 – 41 23 07 68 of via het contactformulier.

This website uses cookies to improve your web experience.
×