Skip links

Ziekenvervoer

Medisch noodzakelijk vervoer of zittend ziekenvervoer, bijvoorbeeld om een behandeling in het streek ziekenhuis te ondergaan of de fysiotherapeut of een huisarts te bezoeken. Zorgvervoer is er voor iedereen, alleen zorgverzekerden die in het bezit zijn van een geldige vervoersmachtiging komen in aanmerking voor een vergoeding van het zorgvervoer van hun zorgverzekeraar.De vervoersmachtiging dient u aan te vragen bij uw zorgverzekeraar. Het hebben van een vervoersmachtiging betekent dat de zorgverzekeraar het door u genoten zorgvervoer vergoedt.U bent door de verzekeraar verplicht een eigen bijdrage aan het taxibedrijf te betalen bij aanvang van de eerste rit. Dit mag contant of u krijgt van ons een nota toegestuurd. Meer informatie kunt u opvragen bij uw zorgverzekeraar.


Taxi Centrum Hengelo is aangesloten bij transvision vervoer Landelijk personenvervoer. Heeft u vragen? Bel onze Taxicentrale via: 06 – 41 23 07 68
 
 
Bent u op zoek naar een goedkope taxi Hengelo? Bel Taxi Hengelo via 06 – 41 23 07 68 Wij hanteren geen speciaal nachttarief of avondtarief. Full taxi service van en naar Hengelo | Online taxi’s bestellen door heel Nederland.
This website uses cookies to improve your web experience.
×